Yritysesittely

kuumasinkitystä vuodesta 1988

Tarjoamme kuumasinkityspalvelua terästuotteiden korroosiosuojaukseen. Olemme toimineet metallituotteiden pintakäsittelyn parissa jo yli 30 vuoden ajan tarjoten luotettavaa ja joustavaa palvelua.

Kuumasinkitsemme monentyyppisiä terästuotteita aina muutaman kappaleen eristä toistuviin sarjoihin. Suurin osa tuotteista menee rakennusalan käyttökohteisiin. Lisäksi sinkitsemme päivittäin tuotteita, joita käytetään tie- ja katurakentamisessa, sähkövoimatuotannossa, kulkuneuvoissa sekä maataloustarvikkeissa. Asiakkaitamme ovat konepajat, rakennusliikkeet, kunnat sekä lukuisat muut rakennus- ja metalliteollisuuteen liittyvät yritykset.

Asiakastarpeiden täyttäminen on ollut toimintamme lähtökohtana yrityksen alkuajoista lähtein. Valmistusketjun sujuvuus on tärkeää ja pyrimme palvelemaan asiakkaitamme tämä huomioiden. Toimintamme on kasvanut ja kehittynyt asiakastarpeiden mukaan ja tällä hetkellä olemme vakiintunut yhteistyökumppani usealle yritykselle Itä-Suomen alueella.
Palvelemme asiakkaita myös valtakunnallisesti, sijaintimme Valtatie 5 varrella antaa hyvät mahdollisuudet jatkokuljetuksille ympäri Suomen.

Tarjoamme lisäpalveluita yhteistyössä lähialueen yritysten kanssa, kuten tuotteiden hiekkapuhalluksen, maalauksen,

kuljetuspalvelut sekä kuorman purun työmaalle Pohjois-Savon alueella.

Ennen kaikkea työmme tuloksena syntyy aikaa kestävää pintaa. Kuumasinkitty pinnoite kestää jopa kymmeniä vuosia ja on huoltovapaa sekä ympäristöystävällinen. Kestävän kehityksen edistäminen sekä lisääntynyt ympäristötietoisuus ohjaavat myös meidän toimintaamme, jonka vuoksi haluamme olla mukana rakentamassa yhdessä kestävämmin!

Kuumasinkityt tuotteet soveltuvat moneen eri käyttökohteeseen ja tarjoamme mielellämme apuamme korroosiosuojaukseen liittyvissä kysymyksissä!

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä:
050 5929325
matti.rissanen@kuopionkuumasinkitys.fi

Tai tule käymään:
Yrittäjäntie 5, 70150 Kuopio

Kuvia kuumasinkityksestä